пятница, 7 февраля 2020 г.

ინტერვიუ მოსკოვის მთავარ ქეითერთან

-       როგორ ხედავთ თქვენ ქეითერინგის შემდგომ განვითარებას?
ინტერვიუ მოსკოვის მთავარ ქეითერთან 


მე მჯერა, რომ მომავალი არის პოზიციების განსაზღვრული რაოდენობის, ე.წ „კაფსულური მენიუების“, რომლებშიც მთელი ფურშეტის მენიუ შედგება 10 ერთმანეთთან შესაბამისი პოზიციისგან, რომლებითაც უმასპინძლდებიან ინდივიდუალურად. ამასთანავე, თითოეული მათგანის უკან დგას თავისი შეფ-მზარეული. კერძი, რომელიც სავსეა ისტორიითა და აზრით, შეიძლება გახდეს დიდი კულტი და სრულფასოვანი გასტრონომიული გატაცება და შთაბეჭდილება სტუმრებისთვის. კერძების აზრობრივი ფასი და გამასპინძლება - ეს არის მნიშვნელოვანი მიმართულება, რომლის განვითარებაც ღირს.



1 комментарий: